DOM FALETIĆI

Pročitajte nešto više o nama

O NAMA

Pročitajte nešto više o nama

U mirnom dijelu grada, u blizini rijeke Mošćanice, 6 km udaljeno od Bašćaršije, u mjestu Faletići smješten je Dom Faletići, oaza mira i spokoja.

Na raspolaganju Vam je besplatna wi-fi mreža, bar i restoran sa tri terase i dječijim igralištem.  Svaka soba je opremljena ventilatorom za hlađenje, kablovskom televizijom, sadržajem za peglanje i mini barom. Kupatilo posjeduje tuš, fen i besplatne toaletne potrepštine.

Konferencijska sala opremljena je savremenom tehničkom opremom za prezentaciju, i može da primi 25 osoba.

Objekat Dom Faletići uključuje besplatan privatni parking i uslugu prevoza uz nadoplatu. Autobuska stanica sa linijama do centra Sarajeva, nalazi se ispred objekta. Glavna autobuska stanica je udaljena 8 km, a aerodrom 16 km od Doma Faletić. Skijalište Jahorina je udaljeno 30 km. Ovaj objekat nosi epitet  najbolje vrijednosti u Sarajevu, a ako uproredimo sa ostalim objektima ovog tipa, gosti Doma dobijaju mnogo više za svoj novac.

ZAŠTO ODABRATI NAS ?

Ukoliko volite prirodu i želite provesti ugodne trenutke izvan gradske vreve i buke ne propustite ovaj objekat.

Restoran pored zatvorenog dijela posjeduje terasu i baštu, koje su smještene u prelijepom okruženju.

Smješten u rubnom sarajevskom naselju Faletići, Dom Faletići je mjesto poznato generacijama Sarajlija kao oaza mira, kroz koju protiče planinska rijeka Mošćanica.

Zvuk i čistoća rijeke, kao i cvrkut ptica daju Vam osjećaj kao da ste miljama udaljeni od Starog grada, a ne samo četiri kilometra.

Domaćini vole reći da će učiniti sve da Vam na najbolji način zamijene kuću, pa Vas tako u Faletićima čekaju domaći eko-proizvodi, dječija igraonica, kamin, prostor za sastanke, sobe, apartmani, a planinarske šetnje na čistom zraku će Vam “napuniti baterije”.

STATISTIKA

768 POSJEČENO
632 REZERVISANO SOBA
10 ČLANOVA
256 SAVJET SU USUŽILI

NAŠ TIM

Ljudi koji su zaduženi za uspjeh naseg motela

IME I PREZIME

IME I PREZIME

POZICIJA

BIOGRAFIJA

IME I PREZIME

IME I PREZIME

POZICIJA

BIOGRAFIJA

IME I PREZIME

IME I PREZIME

POZICIJA

BIOGRAFIJA

IME I PREZIME

IME I PREZIME

POZICIJA

BIOGRAFIJA